AKNC 2021 Fakulti Undang-undang: pengurusan dan pembangunan pelajar - UiTM, Fakulti Undang-undang (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2021)
Bermatlamatkan High Quality Students Through Academic Excellence, Global Prominence and Holistic Learning, kepimpinan kanan Fakulti Undang-Undang (UiTMLaw) diterajui oleh Dekan, proaktif dalam mewujudkan perkongsian tanggungjawab strategik bagi melahirkan graduan undang-undang Bumiputera berkualiti, holistik dan berprofil tinggi. Ini adalah bagi memenuhi tuntutan globalisasi yang semakin dinamik dan kompleks yang menjadi pemangkin transformasi dalam industri perundangan.