AKNC 2021 Universiti Teknologi MARA (Kelantan) : Jaringan alumni, komuniti dan kesukarelawan - UiTM, Cawangan Kelantan (Universiti Teknologi MARA, Kelantan, 2021)
Kepimpinan kanan adalah elemen penting di sebalik kejayaan UiTMCK. Kepimpinan kanan yang efektif dan efisien dapat mencapai objektif, visi dan misi UiTMCK dan seterusnya menghasilkan prestasi kerja yang cemerlang. Justeru itu, kepimpinan kanan dapat menerajui dan mendorong warga kampus bekerja ke arah pencapaian matlamat UiTMCK. Peralihan kepimpinan kanan di antara PM Dr.Tuan Mohd Rosli Tuan Hassan dan PM Dr. Zulkifli Mohamed pada 1 Julai 2019 masih mengekalkan bidang tumpuan yang sama iaitu Jaringan Alumni, Komuniti dan Kesukarelawan .