ETR 300 : Inter Home Enterprise / Abdul Latif Mohd Said ... [et al.] - Mohd Said, Abdul Latif; Md Rajab, Mohamad Hairil Rafizi; Johan, Mohd Noor Effendy; Ahmad, Nizam (2001)
Inter Home Enterprise ditubuhkan secara pe,rkongsian yang terdiri daripada 4 rakan kongsi dan akan mula beroperasi pada 10 Januari 2002 di No.15 Tingkat 1, Lengkok Cempaka 1, Persiaran Cempaka 08000 Bandar Aman Jaya, Sungai Petani Kedah Darul Aman. Secara umumnya, perniagaan ini berteraskan kepada mengubah suai serta mereka hiasan dalaman rumah. Perniagaan ini di mulakan dengan modal sebanyak RM120,000. Perniagaan ini menawarkan 4 pakej untuk hiasan dalaman yang berlainan iaitu klasik, timur, lnggeris dan moden dan dijangkakan akan mendapat sambutan yang menggalakan daripada para pelanggan.