ETR 300 : Impiana Nursery Centre / Irdawati Tukimin ... [et al.] - Tukimin, Irdawati; Ahmad, Azlin; Yaakub, Che Su; Desa, Norfashadirah; Ismail, Mazura (2000)
Kewujudan Impiana Nursery Centre adalah hasil gabungan lima orang ahli yang telah sepakat dan bersetuju untuk melibatkan diri dalam perniagaan jenis perkhidmatan ini. Dalam perkongsian ini, setiap ahli kongsi telah menyumbangkan modal berj umlah RM 20,000 setiap seorang dan juga di tambah dengan sumber kewangan yang di pinjam dari institusi kewangan, iaitu Bank Islam Malaysia Bhd.sebagai modal permulaan perniagaan ini. Setelah dikaji, Impiana Nursery Centre akan mula beroperasi pada tanggal 1 Januari 2004.