Make it balance / Nurul Earena Nazarudin and Noor Faiza M. Jaafar - Nazarudin, Nurul Earena; M, Jaafar, Noor Faiza (Division of Research and Industry Linkages, 2017)
MAKE IT BALANCE adalah suatu program yang terdiri dari modul-modul pembelajaran perakaunan di luar bilik darjah. Objektif program MAKE IT BALANCE ini adalah untuk meningkatkan minat dan semangat untuk belajar subjek perakaunan dengan menyediakan beberapa modul yang melibatkan perakaunan tetapi dengan pendekatan yang berbeza iaitu dengan bermain permainan. Modul-modul ini juga diharap dapat mengukuhkan kefahaman murid terhadap sesuatu konsep yang dipelajari dalam kelas atau juga sebagai satu proses mempelajari sesuatu tajuk atau konsep. Modul ini terdiri daripada 4 modul iaitu Modul 1 : Mentor-Mentee, Modul 2 : “ Consolidating”. Modul 3 : “ Profit or Loss", dan Modul 4 : “ Innovation and Creativity". Setiap modul ini juga mempunyai objektif tersendiri.