Penganjuran Webinar Jabatan: Panduan Langkah Demi Langkah / Tuan Sarifah Aini Syed Ahmad and Nur Hakimah Md Sallehuddin - Syed Ahmad, Tuan Sarifah Aini; Md Sallehuddin, Nur Hakimah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2021)
Penganjuran webinar adalah penting untuk perkongsian ilmu secara maya. Ia menjadi norma baharu semasa pandemik Covid-19 untuk meneruskan proses perkongsian ilmu tanpa perlu bersemuka. Ini adalah salah satu cara untuk memutuskan rantaian Covid-19. Penganjuran webinar memerlukan perancangan yang teliti dan mengikut proses tertentu. Oleh itu penerbitan e-buku ini adalah penting untuk memberi panduan penganjuran webinar khususnya untuk Akademi Pengajian Bahasa Kampus Seremban. Panduan langkah demi langkah ini mudah diikuti kerana setiap langkah disertakan dengan contoh. Beberapa bahagian di dalam e-buku ini menyentuh proses penganjuran webinar secara umum. Oleh itu e-buku ini juga mungkin bermanafaat untuk warga selain daripada APB Kampus Seremban. Adalah diharapkan e-buku ini dapat membantu semua untuk menganjurkan webinar dengan lancar.