ETR 300 : Sport Interactive Equipment Centre / Azelan Abu Samad ... [et al.] - Abu Samad, Azelan; Aziz, Zuraidi; Hamdin, Khairul Azham; Hashim, Rashidah (2000)
Sport Interactive Equipment Centre akan menawarkan perkhidmatan menjual alatan sukan seperti baju, kasut, · raket dan peralatan lain· yang berkaitan dengan sukan. Peniagaan ini akan memulakan operasinya pada Januari 2000. Pemiagaan ini juga terletak di lokasi yang sangat baik. Oleh yang demikian, ianya akan memberi kelebihan kepada SportInteractive Equipment Centre dalam menguasai pasaran.