ETR 300 : Excellent Management Consultant Enterprise / Firdaus Mohamad Noor ... [et al.] - Mohamad Noor, Firdaus; Ibrahim, Helmi; Abd. Rahman, Naaimah; Khamis & Awang, Jamilah; Isa, Ruhani (2000)
Menjalankan perkhidmatan rundingan, motivasi, merancang strategi-strategi dan operasi kepada usahawan-usahawan bumiputera yang ingin memulakan perniagaan.iuga berperanan sebagai penasihat korporat dalam mempertingkatkan pengurusan manusia.