Majlis perasmian Hospital Al-Sultan Abdullah, Universiti Teknologi MARA. - UiTM, Jabatan Komunikasi (Penerbit UiTM, 2022)
Majlis perasmian Hospital Al-Sultan Abdullah, Universiti Teknologi MARA oleh Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'Ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah