Wahana Lestari: Bil.5 2012 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor - Abdullah, Asmahani; Sarmin Panut, Nurul Farihah; Abdullah, Mawar Noor; Muhamad, Idris; Mohd Azahar, Nor Azelea (Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, 2012)
Buletin Wahana Lestari adalah terbitan Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI), UiTM Cawangan Johor. Buletin ini diterbitkan secara berkala setahun sekali. Buletin ini memuatkan aktiviti Perpustakaan Tun Dr Ismail, penulisan Pustakawan, berita bergambar dan lain-lain berita PTDI sepanjang tahun.