Techno Cable Sdn. Bhd. / Mohd Razali Ismail … [et al.] - Ismail, Mohd Razali; Abdul Manap, Mohd Faizal; Aboo Bakar, Azita; Ahmad Shuhaimi, Noorhaizah; Abdul Hamid, Norashikin (1997)
Rancangan pemasangan Kabel Telefon adalah satu projek yang agak mencabar dan menjanjikan pulangan yang lumayan. Kami merancang untuk menubuhkan syarikat kami pada tahun 2000 dalam bentuk syarikat sdn bhd yang terdiri daripada lima orang pemegang syer. Syarikat kami diberi nama TECHNO CABLE SDN BHD dan adalah milik penuh 100% syarikat bumiputera dengan mempunyai lesen kelas CP (Kerja kerja awam dan kabel agihan) melalui Pusat Khidmat Kontraktor. Kerja -kerja awam dan kabel agihan merujuk kepada kerja-kerja pemasangan kabel yang akan syarikat kami kendalikan.