Enercy Light Enterprise / Nor Azah Abdullah @ Esa … [et al.] - Abdullah @ Esa, Nor Azah; Mohamed Ali, Noriah; Md Zain, Emisalzani; Jelani, Khairatul Animah; Tg Abdullah, Tg Tijan Marjani (1997)
Enercy Light Enterprise merupakan sebuah rancangan perniagaan yang menumpukan terhadap penjualan barangan dan penyediaan perkhidmatan pemasangan barangan yang dinamakan EZE E + Freedom. Alat yang diimport dari India ini, dipasang pada lampu pendaflor atau lebih dikenali sebagai lampu kalimantang, mampu memberikan pelbagai kelebihan.