School of Fashion & Design (Ns Training Centre) / Nor Asmah Othman … [et al.] - Othman, Nor Asmah; Othman, Nor Azzua; Abdul Aziz, Norazlina; Abdul Rahman, Norlela; Sahat, Siti Norfazilah (1997)
Bidang jahitan merupakan warisan budaya bangsa yang amat berharga. Di samping mempunyai unsur seni, bidang ini juga merupakan menifetasi ilham dan daya kreativiti pencipta serta perekanya yang sekaligus menggambarkan imej, identiti dan citarasa sesuatu bangsa. Menyedari akan hakikat inilah maka NS TRANING CENTRE telah memilih perniagaan' School of Fashion & Design’. Perniagaan ini menjalankan perkhidmatan pembelajaran jahitan dan rekaan fesyen.