Canny School Collection: pengeluar dan pembekal pakaian seragam sekolah / Hidayatul Shima Kamaruddin … [et al.] - Kamaruddin, Hidayatul Shima; Ahmad Hayati, Nurul Hazah; Mustafha, Faizah; Abd. Aziz, Rodziah; Basran, Rahayanti (1998)
Perniagaan kami memilih lokasi ini kerana ia merupakan satu tempat yang strategik, di mana ia merupakan pusat perniagaan di kawasan Paroi. Di sekitar kawasan ini juga terdapat kawasan perumahan yang terdiri daripada pelbagai golongan lapisan masyarakat. Pemilihan lokasi ini juga adalah berdasarkan jumlah pelajar-pelajar sekolah yang besar kerana terdapat banyak sekolah di sekitar Kawasan ini. Kemudahan asas yang sedia ada seperti jalan raya juga merupakan faktor utama pemilihan lokasi ini.