Model Art: Architectural Modeller / Mohd Khairul Mohd Baki, Saiful Rizal Che’ Mat dan Rozanizam Mohd Zakuan - Mohd Baki, Mohd Khairul; Che’ Mat, Saiful Rizal; Mohd Zakuan, Rozanizam (1996)
Kami memilih perniagaan jenis ini kerana kurangnya kaum Bumiputera yang menceburi di dalam sektor perkhidmatan jenis ini di mana ia dipolopori oleh bangsa asing. Oleh yang demikian kami ingin menjadi Bumiputera yang ingin turut serta menyumbang kepeda KDNK. Perniagaan yang syarikat yang kami jalankan adalah jenis perniagaan perkhidmatan, dimana kami menyediakan perkhidmatan untuk membuat model dan illustration bagi sesuatu projek architectural. Model yang di maksudkan adalah hanya untuk projek yang memperlihatkan kerja-kerja arkitek seperti model rumah bangunan, kedai (dalaman dan luaran), landscaping dan town planning. Disamping itu, rancangan perniagaan ini menjadi satu kemestian bagi sesuatu syarikat dan menjadikannya sebagai bahan rujukan dalm usaha kami untuk menjadikan syarikat kami stabil dan berdaya maju. Ia juga menjadi panduan semasa operasi syarikat, meyakinkan pihak bank untuk mendapatkan pinjaman modal dan pengagihan sumber yang lebih sistematik.