UiTM Digital Library : Open Access Week 2020 - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2020)
Laporan Infografik berkaitan Open Access Week yang dikeluarkan oleh Jabatan Perpustakaan Digital, Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM pada tahum 2020