Ranking Web of Repositories / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2020)
Infografik PTAR 2020 berkaitan 'Ranking Web of Repositories' Perpustakaan Tun Abdul Razak