Antenna Communication Services / Md Farid Jaafar … [et al.] - Jaafar, Md Farid; Mohd Isa, Mohd Hafizy; Mohamad Rapie, Rapidah; Md Jamal, Rohaiyun; Md Nor, Maznun (1997)
Bidang perniagaan yang dijalankan adalah berasaskan teknologi tinggi. Ini bersesuaian dengan Cabaran Wawasan 2020 yang menuntut agar masyarakat Malaysia dapat membentuk sebuah masyarakat yang bersifat saintifik serta progresif, berdaya cipta dan berpandangan jauh. Masyarakat maju bukan hanya masyarakat yang mampu memanfaatkan teknologi terkini tetapi turut menyumbang kepada pembentukan peradaban Sains dan Teknologi. Bidang teknologi adalah salah satu faktor penting yang memainkan peranan di dalam proses mewujudkan masyarakat perindustrian yang berpengetahuan tinggi bagi melakukan penyesuaian, pembaharuan,dan penciptaan.