Zircon Tiles Enterprise / Norzainariah Abu Hassan ... [et al.] - Abu Hassan, Norzainariah; Abdul Rahman, Nazri; Sulaiman, Suzilawati; Sulaiman, Suhaila; Ahmad, Mohd Shahrullizam (1999)
Pada masa sekarang, permintaan terhadap rumah kediaman, hotel, ruang pejabat dan pusat-pusat membeli-belah adalah sangat tinggi. Oleh itu, tidak hairanlah banyak kawasan petempatan baru yang di buka dan rumah-rumah di bina bagi memenuhi kehendak manusia. Ruang yang cantik dan selesa menjadi idaman bagi setiap pemiliknya. Ini dapat dilihat dari segi hiasan dalamannya terutamanya pada lantai dan dinding. Pemilihan dari segi warna, jenis dan corak memainkan peranan yang penting bagi membangkitkan seri dalam rumah tersebut. Sehubungan dengan itu, kami telah mengambil peluang untuk menubuhkan perniagaan ZIRCON TILES ENTERPRISE untuk mengeluarkan jubin bagi lantai. Di dalam pembuatan jubun ini kami sentiasa mementingkan ciri-ciri keselamatan dan keselesaan. Jubin yang kami hasilkan juga bermutu tinggi serta dapat bersaing dengan syarikat-syarikat pengeluar yang lain. Kami akan menjalankan proses pengeluaran jubin ini di Kawasan perindustrian Jejawi, Perlis. Ia adalah sebuah kawasan yang di jangka mempunyai potensi sebagai kawasan perindustrian yang maju. Perniagaan ini akan mula beroperasi pada bulan Januari 2002.