Zafni Enterprise / Mohd Farid Baharudin ... [et al.] - Baharudin, Mohd Farid; Mohd Ripin, Azrin; Jamaluddin, Ahmad Imran; Jaafar, Zulkifli; Norman, Norma Jasma (1999)
Night Eyes adalah sebuah alat yang berfungsi sebagai cermin mata yang boleh digunakan pada waktu malam. Pandangan pada waktu malam adalah amat terhad dan alat ini dapat menolong memperjelaskan lagi penglihatan pemakai pada waktu malam.