Sunway Disney : Taman Boneka / Amily Fikry @ Aziz... [et al.] - Fikry @ Aziz, Amily; Zulkeflee, Zurina; Ibrahim, Fadzlina; Nordin, Zaibeenorsari; Wan Pawan, Earni (1999)
Sunway Disney merupakan Taman Boneka yang berunsurkan pengajaran kepada kanak-kanak. Taman Boneka ini menyediakan peralatan yang terkini bersesuaian dengan pemikiran kanak-kanak disamping pelbagai hiburan yang disediakan. Lokasi operasi perniagaan ini terletak di Bandar Sunway Seberang Jaya Pulau Pinang, manakala pejabat pentadbiran pula berada di Butterworth Pulau Pinang.