Smartwalk Enterprise / Norashikin Hat... [et al.] - Hat, Norashikin; Hamzah, Siti Nawal; Abd Rahman, Norhafizah; Abd Rahman, Wan Rodiah; Muhamad Nor, Norismarina (1999)
Syarikat SmartWalk Enterprise adalah sebuah kilang yang beroperasi sebagai kilang pemasangan Baby Walker dan sistem penggera & pengunci pada Baby Walker dan seterusnya mengeluarkannya . Baby Walker separa siap ini dikeluarkan oleh pembekal barangan bayi dan dihantar ke syarikat kami untuk pemasangan siap serta ditambah penggera dan pengunci. Kilang kami akan beroperasi di kawasan perindustrian Amanjaya , Sungai Petani, Kedah. Kawasan Perindustrian ini telah dilengkapi dengan segala kemudahan asas dan kemudahan infrastruktur yang baik. Di sini juga terdapat bekalan tenaga buruh yang mencukupi bagi menjalankan operasi pengeluaran di kilang kami. Operasi kilang ini dijangka akan bermula pada 1 Januari 2004 . Trend pasaran yang menjustifikasikan projek bagi kilang kami ialah seperti pertambahan penduduk kawasan membangun sebagai kawasan perindustrian , kawasannya yang strategik iaitu terletak di tengah-tengah antara Alor Setar dan Pulau Pinang dan mudah mendapat sumber pengeluaran kerana berdekatan dengan Pulau Pinang yang merupakan Kawasan perindustrian yang dapat membekalkan sumber kepada syarikat kami Kami berharap syarikat ini dapat memberi kepuasan kepada pelanggan yang berurusan dengan kami