Cyber Production House / Muhammad Hanif Che Hamid ... [et al.] - Che Hamid, Muhammad Hanif; Syed Abdullah, Syed Najib; Che Hassan, Mohd Nasir; Hj Hassan, Hasni; Wan Enong, Wan Nor Rosliza (1997)
Perusahaan ini ditubuhkan dibawah perniagaan perkongsian yang mana terdiri daripada 5 orang rakan ngsi dan syarikat ini diberi nama Cyber Production. Aktiviti utama yang kami jalankan ialah menerbitkan telefilem, dokumentari yang mana pengambarannya dibuat di sekitar utara semenanjung Malaysia dan selatan Thailand yang akan dijalankan secara sistematik dan konsisten. Selain itu, kami juga menerbitkan iklan untuk siaran televisyen jika ada permintaan dari pelanggan. Pejabat kami terletak di Lorong Medan Kangar, Kangar, Perlis kerana kedudukannya yang strategik dan terletak di pusat bandar Perlis yang mana segala kemudahan infrastruktur yang lengkap boleh diperolehi dengan senang dan menjimatkan kos.