Re-Incom Enterprise : pemasangan komponen alat perhubungan jarak sederhana dan telefon bimbit / Azuan Hadi Ismail... [et al.] - Ismail, Azuan Hadi; Othman, Maswandi; Abdul Wahad, Nizan Johar (1997)
Re-Incom Enterprise merupakan syarikat pemasangan komponen alat perhubungan jarak dekat dan telefon bimbit. Syarikat ini beroperasi di Bandar Darul Aman Jitra Kedah.