Physiotherapy And Psychology Center / Juriah Othman... [et al.] - Othman, Juariah; Abd, Rahman, Rahmawatira; Jailani, Ruhi Fadzlyza; Ismail, Norhayati (2020)
Perusahaan ini ditubuhkan dibawah perniagaan perkongsian yang mana terdiri daripada 4 orang rakan kongsi dan projek ini diberi nama Physiotherapy and Psychology Centre. Aktiviti utama yang kami jalankan ialah memberi perkhidmatan terapi dan nasihat kepada para pesakit di negeri Perlis amnya. Namun pesakit yang datang luar dari negeri Perlis amat dialu-alukan. Bagi memudahkan pesakit yang menghadapi kesukaran untuk datang menjalani rawatan, kami menyediakan perkhidmatan ke rumah apabila dipanggil. Walaupun kos perkhidmatan pesakit akan bertambah, namun ia masih ditahap yang berpatutan. Pusat perkhidmatan kami terletak di Kangar, Perlis kerana kedudukannya yang strategik dimana segala kemudahan infrastruktur yang lengkap boleh diperolehi. Ini memudahkan pesakit untuk datang kerana perkhidmatan bas dan teksi banyak disediakan malah perhentian bas dan teksi berdekatan dengan pusat rawatan kami.