Northern Glass Enterprise / Azarul Azlan Mohd Radhi ... [et al.] - Mohd Radhi, Azarul Azlan; Muhd Nasin, Syaiful Helmi; A Zainudin, Nur Azlin; Mat Saniah, Soffian Noor; Sheikh Ahmed Yusof, Shaik Nuzrul Nizam (1999)
Perniagaan Nothern Glass Enterprise adalah syarikat pembuat dan pembekal cermin kaca dan tempat kami melaksanakan projek ini adalah di bahagian Utara Semenanjung Malaysia. Kebanyakan cermin kaca yang digunakan adalah jenis Clear Sheet dan Dark Tinted. Kami membuat dua jenis cermin di peringkat permulaan.