N.S.A.F Enterprise : pengeluar ubat dariapada aloe vera / Fairus Fakri ... [et al.] - Fakir, Fairus; Mohammad, Noor Azlina; Abd Ghani, Suriani; Ku The, Ku Azizah (1997)
Syarikat N.S.A.F Enterprise merupakan syarikat perkongsian yang mengeluarkan produk makanan tambahan menggunakan Aloe vera sebagai bahan utama dan dinamakan BOI-VERA. Perniagaan ini beroperasi di Sungai Petani, Kedah.