Mega Herba Sdn. Bhd / Mohd Arif Mohd Hassan ... [et al.] - Mohd Hassan, Mohd Arif; Ilias, Tajuddin; Mohamed Nor, Noor Azilla; Zainal Abideen, Nor Nazlina (1997)
Mega Herba Sdn. Bhd merupakan perusahaan memproses dan mengeluarkan teh herba. Perniagaan ini adalah milik bumiputera. Disamping itu misi perniagaan ini adalah produk muslim untuk pengguna islam guna tanpa was-was. Perniagaan ini beroperasi di Kawasan Perindustrian Kuala Perlis, Perlis.