Lovely Lace Enterprise / Haslina Din ... [et al.] - Din, Haslina; Hashim, Roslina; Ibrahim, Lailatulnor; Aziz, Azura Aida (1997)
Lovely Lace Enterprise merupakan perniagaan perkongsian terdiri daripada 5 org rakan kongsi mengusahakan pembuatan langsir. Lovely Lace Enterprise beroperasi di S.P Plaza sungai petani, kedah. Pemilihan lokasi perniagaan adalah berdasarkan kepesatan pertumbuhan komuniti ekonomi di kawasan itu.