Lens 100 Enterprise / Juliana Jamal ... [et al.] - Jamal, Juliana; Md. Alyas, Fazlina; Hanafi, Noor Haniza; Abd. Moin, Rohaiezan (1997)
Lens 100 Enterprise merupakan sebuah perniagaan yang menjalankan perkhidmatan dan penjualan alatan fotografi. Lens 100 Enterprise juga menyediakan cetakan gambar pada T-shirt. Perniagaan ini beroperasi di Kuala Perlis, Perlis.