Insta Feas Enterprise / Mohd Shuhairi Mohd Noor ... [et al.] - Mohd Noor, Mohd Shuhairi; Rasli, Mohd Rezal; Mat, Masytah; Ahmad, Mazlina (1999)
Syarikat kami mengeluarkan produk yang belum ada lagi di pasaran Sekarang ini. Syarikat kami mengeluarkan berus cat yang dipertingkatkan mutu dan penggunaanya. Berus cat yang kami keluarkan dapat memenuhi citarasa pengguna zaman sekarang yang lebih menitikberatkan mudah, ringkas dan cepat.