Hyper Electro Enterprise Sdn. Bhd. : pengedar barang-barang elektrik / Mashitah Abdul Rashid ... [et al.] - Abdul Rashid, Mashitah; Abd Lateh, Rozzana; Abd Ghani, Nurshafinee; Harun, Faizah (1997)
Syarikat kami menceburkan diri dalam bidang pengedaran barang-barang elektrik dimana dengan penubuhan syarikat kami ini akan dapat memenuhi keperluan serta kehendak pengguna.Barang-barang elektrik kini mendapat perhatian pada jabatan-jabatan kerajaan dan juga swasta termasuk sekolah-sekolah.