Heazz Enterprise / Puteri Katijah Bahari .... [et al.] - Bahari, Puteri Katijah; Yob, Enie Emriza; Setapa, Rohaya; Ahmad, Sabariah (1999)
Perniagaan Heazz Enterprise merupakan sebuah perniagaan milik bumiputera dimana ia dikendalikan secara perkongsian.Perniagaan ini merupakan perniagaan yang membuat dan menghasilkan model bangunan dan binaan bagi keperluan pemaju perumahan, arkitek dan syarikat pembinaan atau sesiapa sahaja yang inginkan perkhidmatan ini.