Annas Company / Amril Fazli Abd Manan ... [et al.] - Abd Manan, Amril Fazli; Abu Bakar@Tawang, Azliza; Ismail, Noor Liza; Khairudin, Norkhairani; Berahim, Sarimah (2020)
ANNAS Company adalah nama syarikat yang telah dipersetujui oleh semua ahii kongsi iaitu seramai lima orang. Perniagaan ini berasaskan penjualan dan perkhidmatan membersih serta memasang permaidani secara perkongsian dibawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956. Perniagaan ini akan memulakan operasinya pada 1 Januari 1998. Lokasi yang meajadi pilihan semua ahli kongsi adalah di Jalan Sultanah Alor Setar kerana kedudukkannya yang strategik di mana ianya terletak di kawasan bandar dan dikelilingi kawasan perumahan yang mempunyai bilangan penduduk yang ramai, kemudahan infrastruktur yang lengkap dan memuaskan untuk mernulakan pemiagaan. Kawasan tersebut juga dilihat sebagai mempunyai potensi yang baik untuk mengembangkan lagi perniagaan ini. Pasaran ANNAS Company adalah menjurus kepada pelbagai hentuk perkhidmatan dan pengeluaran corak karpet yang terkini. Target pasaran ANNAS Company, peluang syarikat ini berkernbang maju adalah begitu menggalakkan. Oleh itu pengguna boleh membuat pilihan berdasarkan kepada citarasa dan kehendak masing-masing.