Ampaian Millenium Summit Technology Sdn Bhd / Muhammad Ashraf ... [et al.] - Muhammad Ashraf; Muhamad Rapiee; Nikmatusobah; Hazlin Hafaris; Siti Fazliana (1999)
Kata sepakat dan persetujuan telah dicapai oleb rakan-rakan syarikat untuk menamakan perniagaan ini yang akan didaftarkan dan beroperasi kelak sebagai Summit Technology Sdn.Bbd. Lokasi pemiagaan kami nanti adalah bertempat di No.9 , Ground Floor, Sunshine Garden Shoplot, Hilir Paya Terubong Satu, 11900 Relau, Pulau Pinang. Perjalanan perniagaan kami akan beroperasi sebagai sebuah syarikat sendirian berhad. Pada peringkat pennulaan ini , syarikat kami akan memasarkan produk Ampaian Millenium ini di negeri Perlis , Kedah dan Pulau Pinang . Pemasaran ini bergantung kepada jumlah permintaan serta kadar pembangunan di sesuatu kawasan.