AINA Sdn Bhd / Khairin Nur Khalid… [et al.] - Mohd Ali, Khairul Nazri; Abd Aziz, Azlina; Mohd Khalid, Aeimelia Kalsom; Abu Bakar, Siti Mahfuza (1996)
Untuk mencapai matlamat kerajaan menerusi wawasan 2020. Kami telah menubuhkan AINI sdn Bhd untuk menikmati segala pertumbuhan pesat. Tujuan kami menubuhkan AINA Sdn Bhd adalah untuk memenuhi impian dan hasrat kerajaan untuk melihat kaum bumiputra maju dalam bidang perniagaan. AINA Sdn Bhd ditubuhkan oleh 4 orang rakan kongsi yang menyumbangkan modal sebanyak 25% tiap seorang. AINA Sdn Bhd adalah syarikat perkilangan yang mengeluarkan produk beraneka jenis biskut. Selain daripada pembuatan biskut, kami juga mengedarkan produk kami dalam kawasan 30 KM dari kilang dan kami menggunakan perkhidmatan pemborong untuk mengedar disamping untuk mempromosi barangan kami kepada peruncit. Setiap barangan kami yang dihasilkan adalah dijamin mutu dan kebersihannya oleh seorang pengawal mutu yang sentiasa bertugas memastikan keberkesanan dan kecekapan pekerja-pekerja. AINA Sdn Bhd memegang kepada prinsip cekap dan bertanggungjawab jadi, daripada pihak pengurusan hingga ke pekerja pengeluaran adalah bertanggungjawab memastikan perjalanan kilang sempurna dan berusaha mencapai keuntungan semaksima mungkin disamping menaikkan imej syarikat serta cekap dan effisyen dalam melakukan atau melaksanakan tanggungjawab yang telah di amanahkan.