Gemilang Enterprise : pusat permainan / Mahadi Ab Latiff... [et al.] - Ab Latiff, Mahadi; Md Nazar, Mohd Rahel Affendy; Munir Musaimin, Meor Misbahu; Bosonol, Peter (1998)
Gemilang Enterprise telah didaftarkan pada 15 September 1999, Ianya akan menjalankan perniagaan berbentuk perkhidmatan penyewaan alat permainan kawalan jauh dan penyewaan tapak permainan. Perniagaan ini dijangkakan akan beroperasi pada 1 Januari 2000 beralamat di No. 12, Jalan gangsa, Taman Delima, 05150 Mergong, Alor Setar, Kedah Darul Aman