FiCCE Sdn. Bhd / Mohd Zahidi Zaini ... [et al.] - Zaini, Mohd Zahidi; Ali, Mohd Azizuddin; Mohamed, Mohd Rizan; Saad, Shahadan (1999)
Finger click cyber entrepreneurship Sdn. Bhd. (FiCCE) adalah sebuah syarikat perkhidmatan yang menyediakan teknologi berasakan rangkaian dan jaringan serta penyediaan laman web secara berterusan. FiCCE Sdn. Bhd akan menyediakan satu system komunikasi serba canggih melalui medium intranet dan internet. FiCCE Sdn. Bhd. menawarkan perangkaian yang melibatkan sistem pengkabelan menggunakan gentian fiber, ATM, gigabit dan seumpamanya. Syarikat ini bertempat di Komplek Matrikulasi arau perlis.