Centra Islamic Illusory Studies Sdn. Bhd / Rosnani Awang Teh ... [et al.] - Awang Teh, Rosnani; Wan Ahmad, Wan Suhainey; Ali, Azli; Hassan, Suraya Hani (1999)
Pada zaman menuju wawasan 2020, proses pembelajaran melalui atas talian semakin diminati. Pembelajaran seperti ini memudahkan orang ramai kerana boleh belajar tanpa perlu hadir ke kelas fizikal. Sehubungan dengan itu, syarikat Centra Islamic Illusory Studies Sdn. Bhd mengambil inisiatif untuk melopori pembelajaran Al-Quran dan Fardhu ain secara atas talian. Lokasi perniagaan ini teletak di alor setar, kedah.