MNS Tiles Enterprise / Norfadli Nordin ... [et al.] - Nordin, Norfadli; Noordin, Mohd Anuar; Sopian, Mohd Shahrizan; Jalaludin, Mohd Hairil; Wahidin, Shahrizat (1999)
MNS Tiles Enterprise merupakan syarikat yang mengeluarkan Jubin bermutu tinggi. Syarikat membekalkan Jubin untuk sektor pembinaan perumahan khususnya di Kawasan utara tanahair. Syarikat terletak di Alor Setar, Kedah.