Round The World Restaurant / Rohaya Jaafar... [et al.] - Abu, Noorul Aida; Muhamad Nor, Noreen; Che Yahaya, Nur Beyana; Nan, Nurdalinawati; Jaafar, Rohaya (1999)
Round The World Restaurant merupakan restoran yang menyediakan pelbagai jenis makanan istimewa dari pelbagai negara. Restoran ini juga menyediakan perkhidmatan penghantaran makanan di kawasan sekitar serta menyediakan pakej-pakej sempena perayaan dan keraian. Restoran ini terletak di Tanjung Bungah Pulau Pinang.