Maxsafe & Co /Azhari Awang... [et al.] - Awang, Azhari; Abdullah Thani, Ainudin; Abd Rahim, Aizul Azhar; Halid, Ahmad Najib; Abdullah, Ahmad Helmi izanee (1998)
Maxsafe & Co melopori dalam pengeluaran jaket keselamatan khas motosikal. Kewujudan Maxsafe & Co adalah sebagai menyahut seruan kerajaan dalam mengurangkan kadar kemalangan jalanraya terutamanya di kalangan penunggang motosikal. Lokasi kilang bertempat di Kawasan perindustrian Sungai Pasir, Sungai Petani Kedah.