Computer Wire Harness Sdn. Bhd / M. Jaffri Othman... [et al.] - Othman, M. Jaffri; Abu Hanifah, Akbar; Mohd, Amirrullatif; Md Amin, Khairul Azman (1997)
Syarikat Computer Wire Harness Sdn. Bhd. bertempat di Main Road Sungai Lalang, Bedong, Kedah telah ditubuhkan bagi menawarkan sejenis barangan iaitu wayar harness komputer. Syarikat ini adalah satu-satunya syarikat yang menawarkan barangan ini memandangkan way harness komputer belum lagi terdapat di Malaysia. Di atas kesedaran kami, betapa pentingnya wayar harness computer diperlukan bagi memperlihatkan bidang komputer akan bertambah canggih dan sistematik, maka syarikat Computer Wire Harness Sdn. Bhd. ditubuhkan dan dijangka beroperasi sepenuhnya pada Januari 1999. Matlamat utama kami, pada masa hadapan ialah agar wayar-wayar komputer tidak lagi bertaburan dan agar kelihatan kemas bagi melambangkan kedisplinan rakyat Malaysia Syarikat Computer Wire Harness Sdn. Bhd. meramalkan bahawa pasaran barangan ini tidak menimbulkan masalah memandangkan syarikat ini adalah ulungan bagi pengeluaran barangan ini. Syarikat ini akan bekerjasama dengan syarikat-syarikat komputer di Malaysia agar memperkemaskan lagi sistem wayar- wayar komputer dengan barangan pengeluaran syarikat ini. Lantas itu, Syarikat Computer Wire Harness Sdn. Bhd. begitu yakin dengan pasaran di Malaysia dan matlamat syarikat ini ingin memperlihatkan sistem wayar-wayar komputer diperkemaskan akan tercapai.