Cycleland Enterprise / Norihan Md Saad... [et al.] - Md Saad, Norihan; Ramli, Rosmini; Azmi, Norwati; Zakaria, Azwan Normiza (1998)
Cycleland Enterprise adalah sebuah perniagaan yang menjalankan perniagaan memproses semula bahan-bahan plastik menjadi produk baru. Bahan buangan diproses semula menjadi fibre sebelum mmenghasilkan produk baru. Perniagaan ini terletak di Sungai Petani , Kedah.