Aqua PVC Sdn. Bhd : pembekal barangan plastik (water soluble plastic) / Khairul Razikin Abd Razak ... [et al.] - Abd Razak, Khairul Razikin; Mohd Rawi, Razyanti Erna; Wan Hassan, Wan Zaharina; Mohd Hanapi, Nurhanima (1999)
Syarikat kami berusaha membekalkan produk yang boleh mengurangkan pencemaran alam sekitar.Walaupun terdapat banyak persaingan tetapi Aqua Pvc Sdn. Bhd. Yakin dan mampu bersaing dengan produk yang sama.