Mawarku Enterprise / Murshidi Hassan...[et al.] - Hassan, Mushidi; Syed Ahmad, Syed Alawi; Mat Taib, Ahmad Fauzi; Abdullah, Zamri (1996)
Syarikat ini menjalankan aktiviti memproses bahan mentah tempatan untuk dijadikan minyak wangi dan akan dipasarkan di kawasan utara Malaysia. Produk yang akan dikeluarkan ialah minyak wangi wangian bunga melur. Perniagaan bertempat di Kuala Perlis, Perlis.