Bayu Air Sdn Bhd / Fazleen Aryanti Osman...[et al.] - Osman, Fazleen Aryanti; Ariffin, Anita; Othman, Noriza; Saad, Basiroh; Ahmad Termzy, Shafinaz (1997)
Bayu Air Sdn Bhd sebuah syarikat penerbangan mini. Perkhidmatan yang disediakan ialah penerbangan ke destinasi dalam negeri iaitu ke Melaka, Pulau Langkawi, Pulau Pangkor, Pulau Tioman dan Kuala Terengganu dengan mengunakan pesawat Dornier dan Fokker. Turut ditawarkan juga perkhidmatan penginapan hotel, makan, minum serta pengangkutan sepanjang percutian iaitu pakej percutian 3 hari 2 malam . Beroperasi di Taman Desa Murni, Sungai Petani, Kedah.