Intellectual Centre / Anita Ismail…[et al.] - Ismail, Anita; Shamin, Azwatul Akma; Kasmiran, Suziliana; Mohammad, Roslindawati; Ab Rani, Jambak Yah; Alias, Noor Azwani (1998)
Malaysia pada hari ini adalah sebuah negara yang pesat membangun. Senario antarabangsa telah menggalakan pertumbuhan ekonomi di Malaysia berkembang pada kadar 8%. Hasil daripada pertumbuhan ini menggalakan lagi sektor perniagaan. Justeru itu ramai usahawan muda yang tumbuh bagaikan cendawan. Agama Islam juga menggalakan umatnya untuk menceburi bidang perniagaan. Sehubungan itu, tertubuhlah syarikat kami yang diberi nama ‘Intellectual Centre’.