Ayfin (M) Sdn. Bhd. / Aizuddin Abd. Aziz ...[et al.] - Abd. Aziz, Aizuddin; Abd. Wahid, Mohd. Fuad; Razali, Mohd. Yusri; Abd. Rahim, Mohd. Norazhar; Hashim, Ismail (1998)
Ayfin (M) Sdn. Bhd adalah membekalkan komponen-komponen luaran radio bagi kilang-kilang yang mengeluarkan barangan elektroik. Syarikat ini beroperasi di No. 66, Jalan Pinang Tunggal 2, Kempas Light Industry, 08000 Sungai Petani, Kedah.