Saujana Mentari Enterprise / Norhazami Che Abdullah ...[et al.] - Che Abdullah, Norhazmi; Haris, Hariana; Hassan, Hasmida; Ahmad, Siti Fatimah; Aziz, Nor Azah (1998)
Saujana Mentari Enterprise adalah mengeluarkan dan mengedarkan rangsum makanan haiwan. Perniagaan ini mengggunakan pelapah, batang kelapa sawit sebagai bahan mentah kepada produk kami. Perniagaan ini beralamat Lot 70, Kawasan Perindustrian Kuala Ketil, 09300 Kuala Ketil, Kedah.